شرایط تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان ترم2-96-95

اطلاعیه مهم صندوق رفاه واحد

--------------------------------------------------------------------------------------------
الف) شرایط و مدارک تسهیلات میان مدت(یکساله واحد)
1-   فتوکپی حکم استخدام رسمی یا فتوکپی پروانه کسب ضامن.
2- چک ضمانت به مبلغ ............................. ریال از ضامن در وجه صندوق رفاه دانشگاه آزاد اسلامی قوچان.
3-فتوکپی شناسنامه یا کارت ملی ضامن.
4-مبلغ %60 کل شهریه ترم جاری به صورت وام می‌باشد و 40% شهریه بصورت نقدی واریز گردد.
5- کارمزد  %2.5 می‌باشد.
 دانشجویان فرم مربوطه را از سایت دانشگاه دریافت نموده و پس از تکمیل فرم و مدارک به صندوق رفاه مراجعه نمایند.

*****"  نمونه فرم تسهیلات میان مدت (یکساله واحد) به صورت پشت و رو پرینت گرفته شود  "*****

ب)شرایط و مدارک تسهیلات بلند مدت
1- بازپرداخت بعد از فارغ التحصیلی می‌باشد(باید  10% کل وام موقع تسویه حساب پرداخت شود)
2- ضامن باید کارمند رسمی باشد.
3-فرم مربوط به دفاتر رسمی به طور دقیق و خوانا تنظیم شده و به ثبت برسد.
4-فتوکپی حکم استخدام رسمی ضامن
5- فتوکپی شناسنامه و کارت ملی ضامن
6- کارمزد  %4 می‌باشد
7-فتوکپی شناسنامه وکارت ملی وکارت دانشجویی دانشجو
8- از تاریخ اتمام تحصیل  6 ماه فرصت داریدکه برای صدور دفترچه اقساط به صندوق رفاه مراجعه نمایید در غیر این صورت باید کل وام یکجا تسویه حساب گردد.
9- لازم به ذکر است پرداخت این وام درصورت اختصاص اعتبارازطرف وزارت علوم  می باشد.

*****" نمونه فرم تسهیلات بلند مدت(برای اولین بار)به صورت یکرو پرینت گرفته شود "*****

*****"  نمونه فرم تسهیلات بلند مدت(برای مراحل بعدی)به صورت پشت و رو پرینت گرفته شود "*****

ج)شرایط و مدارک تسهیلات قرض الحسنه ازدواج(بیست ماهه)
 1.فتوکپی حکم استخدام رسمی یا آخرین فیش حقوقی ضامن